<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1521241344517545307\x26blogName\x3d%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CE%9D%CE%AD%CF%89%CE%BD+%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://koinotitaneon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://koinotitaneon.blogspot.com/\x26vt\x3d7898443982550608946', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Για εμάς

"Όνομα:Kοινότητα Nέων,Τοποθεσία:Κομοτηνή, Θράκη, Ελλάδα.Πολιτιστικός σύλλογος φοιτητών και γενικότερα νέων. Δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή από το 1985. Από φέτος το στέκι μας είναι στη Π. Τσαλδάρη 20. Είμαστε εκεί σχεδόν καθημερινά και σίγουρα κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 15:30 για την καθιερωμένη γενική συνέλευση."

Πρόσφατα αρχεία

"Σημείωση:Για να μας αφήσετε το σχόλιο σας,πηγαίνετε στην αρχική σελίδα, και πατήστε επάνω στον αριθμό ,που βρίσκεται στον τίτλο κάθε καταχώρησης κειμένου,μετά την ημερομηνία και χωρίζεται από αυτή με μια κάθετο.Ο αριθμός αυτός είναι αύξοντας ξεκινώντας από το 0,ανάλογα με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί..Περιμένουμε,λοιπόν,τα δικά σας σχόλια!!"

Αρχεία

Βραδιά βιβλίου!!







Στις 2 Απριλίου, μετά τις 8 το βράδυ, το λογοτεχνικό τμήμα της Κοινότητας Νέων σε συνεργασία με το ράδιο Παρατηρητής 94 fm,το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης Κομοτηνής και το βιβλιοπωλείο Εκλογή, διοργάνωσαν στο cafe bar Ραδιόφωνο, βραδιά βιβλίου αφιερωμένη στον συγγραφέα Αντώνη Σιμιτζή!



Το παιδιά του λογοτεχνικού τμήματος ανέλαβαν την παρουσίαση των τριών πρόσφατα επανεκδοθέντων βιβλίων του συγγραφέα, και συγκεκριμένα των βιβλίων "Ο Καπιταλιστής" , " Φύλαξε μου τις παλιές φωτογραφίες" και την απόδοση στα νέα ελληνικά του έργου του Εμμανουήλ Ροΐδη "Η Πάπισσα Ιωάννα", ενώ παρών στην εκδήλωση ήταν και ο ίδιος ο Αντώνης Σιμιτζής .



Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και ενθαρρυντική για όλους όσοι επιμελήθηκαν την εκδήλωση, η ατμόσφαιρα ζεστή και παρείστικη και η βραδιά στέφθηκε με επιτυχία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους παρευρέθησαν!



Ευχαριστούμε όλους εκείνους που μας κράτησαν παρέα σε αυτή την όμορφη λογοτεχνική βραδιά!



Οι δράσεις της κοινότητας,όμως δε σταματούν εδώ.. ελπίζουμε και περιμένουμε να σας δούμε ,μέσα στο Μάιο, σε όσα ετοιμάζουν τόσο το λογοτεχνικό όσο και τα άλλα τμήματα της κοινότητας, στα πλαίσια των εαρινών εκδηλώσεων που γίνονται κάθε χρόνο!!





Φωτογραφίες από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στο περιοδικό "Ζω",

της εφημερίδας Παρατηρητής της Θράκης,

που κυκλοφόρησε.




















Ετικέτες

You can leave your response or bookmark this post to del.icio.us by using the links below.
Comment | Bookmark | Go to end