<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d1521241344517545307\x26blogName\x3d%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1+%CE%9D%CE%AD%CF%89%CE%BD+%CE%9A%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B7%CE%BD%CE%AE%CF%82\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://koinotitaneon.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3del_GR\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://koinotitaneon.blogspot.com/\x26vt\x3d7898443982550608946', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Για εμάς

"Όνομα:Kοινότητα Nέων,Τοποθεσία:Κομοτηνή, Θράκη, Ελλάδα.Πολιτιστικός σύλλογος φοιτητών και γενικότερα νέων. Δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή από το 1985. Από φέτος το στέκι μας είναι στη Π. Τσαλδάρη 20. Είμαστε εκεί σχεδόν καθημερινά και σίγουρα κάθε Κυριακή μεσημέρι στις 15:30 για την καθιερωμένη γενική συνέλευση."

Πρόσφατα αρχεία

"Σημείωση:Για να μας αφήσετε το σχόλιο σας,πηγαίνετε στην αρχική σελίδα, και πατήστε επάνω στον αριθμό ,που βρίσκεται στον τίτλο κάθε καταχώρησης κειμένου,μετά την ημερομηνία και χωρίζεται από αυτή με μια κάθετο.Ο αριθμός αυτός είναι αύξοντας ξεκινώντας από το 0,ανάλογα με τα σχόλια που έχουν αναρτηθεί..Περιμένουμε,λοιπόν,τα δικά σας σχόλια!!"

Αρχεία

Συνέντευξη τύπου της Κοινότητας Νέων για το ζήτημα της στέγασής της.

Αύριο, Πέμπτη 14/06 στις 11.00 π.μ. η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής θα δώσει συνέντευξη τύπου, στο στέκι της ( Πατριάρχου Ιωακείμ Γ'6 ) . Η συνέντευξη θα αφορά το ζήτημα στέγασής της, που έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα, στο παρόν κτίσμα, αλλά και περαιτέρω την πρόθεση της Κοινότητας για ανάληψη ευρύτερης πρωτοβουλίας δράσης με σκοπό τη διάσωση παλαιών κτιρίων της πόλης της Κομοτηνής και τον χαρακτηρισμό τους ως διατηρητέων.
Μέσω του ιστολογίου μας καλούμε κάθε δημοσιογράφο, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην αυριανή συνέντευξη τύπου και να προβάλει εάν επιθυμεί το ζήτημα της Κοινότητας Νέων στον έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο, όπου αρθρογραφεί, ή σε κάποιο blog ή site που διατηρεί. Προσεχώς θα γίνει νέα καταχώρηση με τη συνέντευξη που θα παραχωρήσει η Κοινότητα Νέων στα τοπικά Μ.Μ.Ε. Ευχαριστούμε πολύ.

Ετικέτες

You can leave your response or bookmark this post to del.icio.us by using the links below.
Comment | Bookmark | Go to end
  • Blogger Katerina says so:
    15 Ιουνίου 2007 στις 3:44 μ.μ.  

    Πολλά συγχαρητήρια στην Κοινότητα Νέων για την εξαιρετική τηε πρωτοβουλία. Είναι πραγματικά κρίμα να αλλοιώνεται η φυσιογνωμία των πόλεω με τέτοιο τρόπο. Ελπίζω να ακουστεί η θαρραλέα φωνή σας σε αυτούς που πρέπει. Συνεχίστε την προσπάθεια! top

  • Anonymous Ανώνυμος says so:
    15 Ιουνίου 2007 στις 4:04 μ.μ.  

    Παιδιά κ γω την είδα τη συνέντευξη στην τηλεόραση. Το θέμα τέθηκε πολύ σωστά. Η διάσωση του στεκιού περνάει μέσα από τη διάσωση ανάλογων κτιρίων της πόλης. Επίσης είναι πολύ ωραία ιδέα και να τη σκεφτεί η κοινότητα, αυτή που έδωσε ο Σάρλης (αν άκουσα καλά το όνομα)με την πρωτοβουλία. Μπράβο του. Καλό είναι η επόμενη κίνησή σας να είναι η αποστολή προσκλήσεων σε φορείς για μια επίσημη κουβέντα.
    c(l)r top